Nieuwe radiator verwarmt niet..

G_emma

  • #21
Ideaal, dan laat ik hem gewoon mooi waterpas hangen!

Jullie zijn neem ik aan wel van mening dat de koppelingen opnieuw moeten worden aangebracht, toch? Het lekt niet echt, maar de koppelingen (zowel aanvoer als afvoer) zijn wel elke keer vochtig.. En het hoort gewoon kurkdroog te zijn toch?!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #22
Ja, die horen kurkdroog te zijn.
Welke koppelingen zijn niet droog ?
Graag even exact aangeven op b.v. een foto.
 

G_emma

  • #23
De afvoerkoppeling met het voetventiel is elke keer een beetje vochtig. Niet dat er een bakje onder hoeft, maar het is duidelijk niet waterdicht.

Het ziet er naar uit dat hij precies bij het stuk waar de moer in de radiator is gedraaid niet helemaal waterdicht is (in de eerdere reacties heb ik een foto geupload van de afvoer). Waarschijnlijk toch te weinig teflon of een mm teruggedraaid in plaats van aangedraaid.. Ik had gehoord dat het teflon erg gevoelig is voor per ongeluk een stukje terugdraaien..?

Ik heb jammer genoeg geen goede foto van de aanvoer koppeling voorhanden op dit moment, maar het gaat echt om de moer van het koppelstuk wat je in de radiator draait.

Ik ben bang dat er niets anders opzit dan dat we dit weekend de radiator weer leeg zullen moeten laten lopen, los moeten halen en de koppelingen opnieuw moeten 'teflonnen' en aandraaien.. Dan het ontluchtingsfeest en dan mag ik hopen dat hij het als een zonnetje doet..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu