Luchtdruk in trapportaal doet deur klapperen (oplossing?)

Knijntje

 • #1
Hi allemaal,
Best een lastig probleempje om op te lossen vind ik zelf; mijn deur klappert elke keer als de buren hun deuren open of dicht doen. Dat veroorzaakt kennelijk een onderdruk in het trapportaal. Wat er gebeurd is dat het schootje van mijn deur even tegen het metaal aan geslagen wordt waar hij normaal rustig tegen steunt (of vrij van blijft).

Ik heb zitten denken wat een handige oplossing is, maar ik kom er niet echt uit. Ik heb geprobeerd het op te lossen met plakkertjes die bedoeld zijn om bijv (keuken)kastjes mee te dempen. Maar dat werkt niet. Het schootje heeft echt speling in de sponning, zeg maar. Iemand een ideetje?!
Mijn dank zou groot zijn :)
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Twee plakkertjes op elkaar. Hoe groot denk je voel je dat de speling in het slot is.
   

  Knijntje

  • #3
  ...het is inderdaad gelukt met een veel groter plakkertje. Die past precies. Ik had het niet gedacht eigenlijk. Maar zo zie je maar hoe handig zo'n forum is; net ff wat input waardoor ik weer verder ga proberen :). Thanks Wgb! Euvel opgelost :):)
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu