Leiding steekt uit in vloer

Friesland1984

  • #1
1. In ons nieuwe huis willen wij de muur tussen woonkamer en keuken slopen. Alleen zit er in de betonvloer (tegen de wand aan) in de keuken een afvoer en toevoer voor een vaat/was machine. Hoe kan ik deze het makkelijkste verwijderen?? ik wil namelijk plavuizen in de keuken. En men moet natuurlijk niet struikelen over de leiding(en) ;)

2. Tevens wil ik de badkamer ook aanpakken met een soortgelijk probleem, het is een erg krappe ruimte waar ook nog eens een wc in zit. Die wc wil ik er uit hebben. Hoe vul ik dit gat op zonder verdere stank/ vocht problemen?, Over deze vloer moeten ook weer nieuwe tegels koomen namelijk..

foto van badkamer:



Groet Dennis
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Ik zie dat niet op de fotoje kunt waterleiding laag afdoppen met knel doppen denk wel om dood water wat er in blijfd inverband met legionella,afvoer kan je een dop op lijmen of een ontstoppings schroefdeksel kan je er altijd bij komen.
Wc kan er af en als kunststof is dan kan je er een lijm dop op lijmen. maar die leidings in de badkamer lopen allemaal in de vloer zo te zien, ook loopt achter de wc een 22mm leiding is dat de voeding van het water want die loopt in een koker waar leidingen cv ook heen lopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu