Laatste plafondpaneel bevestigen?

Bretikape

 • #1
Hallo,

Ik heb een probleem (zoals de meeste hier :D). Ik heb een verlaagd plafond in mijn toilet geplaatst, en ben inmiddels bij mijn laatste paneel aangekomen, maar hoe ga ik die bevestigen? Het is een klik systeem bij de (naam bouwmarkt verwijderd) in zaandam gekocht
Ik moest er losse clips bijkopen, dat is de linker op de foto, de rechter heb ik gebruikt om mee te beginnen (is er officieel niet voor, is van een ander merk), Maar hoe bevestig ik nu het laatste paneel aan de tengels?

Alle antwoorden worden zeer gewaardeerd.

Mvg,

Peter
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Bbtb77

  • #2
  Met een spijker of een schroef, die later door een plintje wordt afgedekt.
  Of met een montagekit als je geen plintjes gebruikt.
   

  Bretikape

  • #3
  Dank je wel voor je snelle reactie, maar op de verpakking staat dat de panelen niet geniet, gespijkerd of gelijmd mogen worden, dit ivm in-en uitzetten, en als ik dus de clips met dat "lipje"gebruik hou ik een naad over van 11 mm, is dat niet teveel?
   

  Bbtb77

  • #4
  De meeste plintjes zullen breder zijn dan die 11 mm, dus dekken de naad wel af. Ik neem aan dat je eenzelfde naad aan het begin hebt?

  Daarnaast moet je toilet wel een enorme oppervlakte hebben wil je iets gaan merken van werking van de panelen. Ik zou me daar dus helemaal geen zorgen over maken.
   

  Bretikape

  • #5
  Ok bedankt, ga het gewoon proberen. :D
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu