Knallende ruiten Velux-dakraam.

Werkman

  • #1
Sinds oktober vorig jaar heb ik in mijn huurwoning nieuwe Velux-dakramen die witte kunstof raamsponningen hebben. Type is GGU MK06, serienummer is 37BF09KE.

Alleen het probleem is dat de ruiten knallende geluiden maken bij temperatuurveranderingen buiten. Vooral 's nachts is dat enorm hinderlijk als ik lig te slapen en ik wakker schrik t.g.v. een knallende ruit. Druk ik aan de binnenkant van het dakraam aan de zijkanten bij de sponning, hoor ik dat geluid ook.

Wat kan ik als huurder zelf aan dit probleem met deze dakramen doen anders dan de woningcorporatie in te schakelen? De bewonerscommissie van de buurt is bekend met dit probleem.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Niets, het is niet uw eigendom.Alles wat u doet kan garantie doen vervallen.
 

Werkman

  • #3
Waar wordt dit probleem door veroorzaakt en is het wellicht een productiefout door Velux zelf?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Hebt u nog steeds de radiatorfolie er zitten zoals u beschreef in dit topic ?
 

Werkman

  • #5
Jan schreef:
Hebt u nog steeds de radiatorfolie er zitten zoals u beschreef in dit topic ?
Die heb ik allang weggehaald en dit probleem met de knallende ruiten speelt bij meerdere bewoners, we hebben als bewonerscommissie daar al over gesproken. Waar wordt dit probleem door veroorzaakt?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Ik zou adviseren Velux dit gewoon te laten oplossen, zijn maken die ramen dus ze moeten ook zorgen dan alles naar behoren functioneert.
 

Werkman

  • #7
Ik heb het al via website van de woningcorporatie gemeld bij het bedrijf dat ruitschade herstelt. En deze zal met mij daarover nog telefonisch contact opnemen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu