Kitwerk laten doen

Jaben

  • #1
Al weer een tijdje geleden dat ik hier actied ben geweest. Ik moet ook bekennen dat ik na 19 maanden klussen even geen zin mere had in het klussen.

Nu is de tijd aangekomen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Er ligt nog wat kitwerk klaar, maar ik merk dat ik het zelf niet zo goed kan als de prof. Daarom maar besloten om het te laten doen.

Ik weet dat er genoeg tips hier zijn voor het zeld-doen, maar ik heb er gewoon geen zin meer in. Ik denk dat iedereen wel zo'n klusje heeft waar ze een bloedhekel aan hebben.

Mijn vraag is of iemand in de buurt van Leiden een bedrijf kent die dat soort werk doet. Ik kan op intener niks vinden. Ik weet dat er inmiddels bedrijven zijn die hier specifiek mee adverteren, maar waar........

En wat mag dat kosten per meter? Het gaat om eenvoudig badkamerkitwerk.

Alvast bedankt

Gr joris
 

Droid

  • #2
Prijzen worden hier niet gegeven (zie regels).

Informeer eens bij een tegelzetter in de buurt of hij een firma kent. Paar telefoontjes en je moet toch wel iemand kunnen vinden.
 

Jaben

  • #3
Prijzen had ik inderdaad niet mogen vragen, mijn excuses!

Ik was inderdaad al van plan om bedrijven hier in de buurt te vragen, maar ik vroeg mij af of er klussers zijn die bekend zijn met die bedrijven die zich specialisren op het kitten.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #4
Ook namen van bedrijven worden er hier niet gegeven.

Maar als je even zoekt bij google op kitbedrijf Leiden, dan zie je al een hoop bedrijven staan.
Even een belletje naar hen plegen, en je weet meteen wat het kost.
 

System7

  • #5
Zet anders (gratis) een opdracht op Werkspot (mag dit wel?? :shock: ik heb er geen aandelen of zo maar ik ben zo ook aan een paar klusbedrijven gekomen).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu