Keukenafvoer

Theo1947

  • #21
Vraag over arbeid verwijderd, lees de forumregels, mod.
 

Michiel_H

  • #22
De getoonde foto's vind ik nou ook niet echt een schoonheidsprijs waard. In dit geval zou ik alleen alles boven de duct-tape vervangen, maar alleen om de duct-tape kwijt te raken.
Daarna kun je bijna dezelfde situatie maken als je nu hebt, maar dan in plaats van de schroefdop een beluchter plaatsen (want volgens mij is dat nu het probleem van het slecht aflopen) en in plaats van de tape maak je een normale verbinding.

Als je snel klaar wilt zijn vervang je alleen de schroefdop voor een beluchter. Je hoeft namelijk echt niet alles te gaan vervangen omdat je een beluchter nodig hebt (zeker niet als je alles gaat vervangen voor dat simpele witte spul met knelkoppelingen).
 

Xr8

  • #23
Misschien dan toch maar een bedrijf inschakelen? Zeg wat er aan de hand is dan kunnen ze de juiste spullen direct meenemen. De meeste hulpstukken van deze diameter heb je normaliter standaard in de atuo. Als deze een uur bezig is dan ben je normaal gesproken al een heel eind op weg.

Succes.
 

Tiho

  • #24
Boven het t-stiuk is zo te zien geen ruimte om in te korten eronder wel.

Naast simpel bestaat er ook goed wit spul, is niks mis mee.
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #25
Ik erger mij altijd dood aan van die gorgelende wasbakken door het afpompen van de vaatwasser. Ik zou dus altijd een oplossing kiezen met twee sifons.
 

Kaajee

  • #26
Da's jouw keuze/overweging.
Ik zou kiezen voor 1 sifon aangezien extra kastruimte mij meer waard is. Bovendien draai ik (met een volledig gezin) een keer of 3 a 4 een vaatwas per week. Die zet ik ook nog eens aan (evt. met de schakelklok) als we al in bed liggen, dus hoor vrijwel nooit geborrel.
 

Michiel_H

  • #27
Ik heb in het keukenkastje drie sifons zitten (gootsteen, vaatwasser en inlaatcombinatie hotfill-boiler) en deze benemen je niet meer functionele ruimte dan één sifon voor de gootsteen. Het is uiteraard wel een kwestie van verstandig plaatsen.
 

Theo1947

  • #28
Maar wie kan mij nou zeggen hoe en waardoor het rare geluid komt, dus dat soort getrommel nadat het water uit de spoelbak is verdwenen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #29
In het begin van het topic is door 2 mensen al een aanwijzing gegeven, nl. (begin van) een verstopping in ergens in het riool.
 

Michiel_H

  • #30
En iets verderop heb ik nog geopperd dat het door het ontbreken van een beluchter komt.. Als je de schroefdop los draait wordt het beter zei je..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu