Inlaatcombinatie maakt lawaai

Joris Springer

 • #1
Goedemorgen,

aangezien ik nergens op het internet eigenlijk een antwoord kan vinden vroeg ik mij af of misschien hier iemand weet wat er aan de hand is.
Ik heb een appartement in Almere en heb dus stadsverwarming. Bij een van de koudwaterleidingen van de stadsverwarming zit een inlaatcombinatie van Duco voor 8 bar. Nu is het probleem als volgt, er komt een constant blazend/sissend geluid uit. Uiteraard druppelt hij een beetje maar het sissende geluid is zeer overheersend (sterker nog, het jaagt mij uit de woonkamer zo overheersend is het).

Als ik de afsluiter van de inlaatcombinatie dichtdraai is het geluid weg maar is er uiteraard ook geen water meer beschikbaar. Weet iemand misschien waar het aan kan liggen?
Zelfs als ik geen water gebruik gaat het geluid overigens door. Ik snap dat na de wc het reservoir wordt aangevuld maar ook dan gaat het geluid uren door.

Alvast bedankt.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Ingmar89

  Specialist Verwarming
  • #2
  Ik zou hem maar eens vervangen dan...
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu