Eerder deze week is onze prachtige nieuwe keuken geleverd, met een 4 meter lang massief eikenhouten keukenblad.
Vol enthousiasme zijn we het blad gaan bewerken met de meegeleverd houtolie. Helaas niet goed de Duitstalige instructie gelezen en in plaats van de olie na 15 minuten te verwijderen hebben we het enkele dagen laten intrekken.... Om te janken.
Je ziet nu vrij duidelijk de vegen van het aanbrengen, sommige plekken glimmen en sommige plekken zijn kleverig. Wat kunnen we het beste doen? Is er iets om de olie er af te krijgen? Moet het blad opnieuw geschuurd worden?
Alle tips zijn welkom!
Vol enthousiasme zijn we het blad gaan bewerken met de meegeleverd houtolie. Helaas niet goed de Duitstalige instructie gelezen en in plaats van de olie na 15 minuten te verwijderen hebben we het enkele dagen laten intrekken.... Om te janken.
Je ziet nu vrij duidelijk de vegen van het aanbrengen, sommige plekken glimmen en sommige plekken zijn kleverig. Wat kunnen we het beste doen? Is er iets om de olie er af te krijgen? Moet het blad opnieuw geschuurd worden?
Alle tips zijn welkom!