Hangend toilet spoelt niet goed door

Galoek

  • #1
Enige tijd geleden hebben we (zelf) een hangend toilet geplaatst. Als we nu doortrekken wordt niet alles afgevoerd. Bij een kleine boodschap wordt het toiletpapier niet meegenomen.

De grote boodschap verdwijnt wel helemaal. We hebben 2 spoelmogelijkheden (3 en 6 liter?) het probleem doet zich echter ook voor als bij een kleine boodschap de 6 liter knop gebruikt wordt.

Is dit een bekend probleem en wat zou eventueel een oplossing kunnen zijn?
 

Fiesiekus

  • #2
Stroomt het spoelwater een beetje vlotjes weg? Of komt het eerst in de pot helemaal omhoog? Staat het een tijdje op en neer te dansen in de pot na t spoelen? Hoe was de situatie voor deze modificatie en wat id globaal de loop van de toiletafvoer qua lengte en bochten?

t Zijn een hoop wedervragen maar hoe meer we weten over de situatie des te beter kan een effectief en efficiënt antwoord worden gegeven. Kijk ook eens bij:Nieuw toilet badkamer, loopt niet goed weg..
 

Klus-it-er

  • #3
Zelf heb ik ook dit probleem. Bij mij betreft het een nieuw toilet waar voorheen nog niets zat.

Het water loopt bij mij niet snel genoeg de pot in waardoor de waterkracht niet voldoende is. Na contact te hebben gehad met de fabrikant (Merk verwijderd, Moderator) blijkt dat het mogelijk is dat de rand niet volledig open is. Terug naar de bouwmarkt i.v.m. garantie.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #4
Galoek,

Is u flotteur van het toilet wel afgesteld op maximaal :?:


Je kan de hoeveelheid afstellen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu