Geluidsisolatie vloer.

Josje13

  • #1
Beste klussers,

Wie heeft er ervaring met het opvullen van de holle ruimte tussen de balken van een houten vloer van een jaren 30 appartement met Easycell of een gelijksoortig product? Het gaat mij dus om de geluidsisolerende werking.

Bvd,

josje13
 

Michiel_H

  • #2
Geen ervaring mee, maar als ik de site zo bekijk dan is het 100 keer makkelijker dan de manier waarop ik het heb gedaan (vloer verwijderen en steenwol snijden en tussen de balken plaatsen).
 

Josje13

  • #3
Heb jij die steenwol als geluidsisolatie aangebracht, en zo ja werkt het?
 

Michiel_H

  • #4
Het werkt wel.. maar niet zoals jij nu hoopt. Ik heb 12 cm steenwol aangebracht. En het is niet om over naar huis te schrijven. Een verbetering uiteraard wel, maar als boven de radio aan staat hoor je dat beneden nog wel (in de huidige situatie is de benedenverdieping helemaal leeg en stil (akoestisch dus slecht) en op de bovenverdieping ligt alleen 18 mm OSB (weinig dus, dit wordt nog wel meer)).
 

Maaikie

  • #5
Hallo, wij hebben afgelopen donderdag de vloer van onze bovenburen volgeblazen met Easycell. Het zal vast schelen (al is het maar psychologisch :-)) alleen is ook dit geen wondermiddel en horen we het nog steeds wanneer iemand praat. Groeten, Maaike
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu