Garagevloer onder garagedeur repareren

Birdy

  • #1
Hallo klussers,

Ik heb afgelopen week een nieuwe "standaard" stalen kanteldeur in mijn garage laten plaatsen. Oude verwijderen en betonvloer weer repareren doe ik zelf (achteraf had ik het plaatsen ook beter zelf kunnen doen :cool: ) maargoed...

Bij de oude deur was er tegen het stalen onderprofiel van de deur over een breedte variërend van 5 tot 20 cm een stuk uit de vloer gehakt met een diepte variërend van 0,5 to 2 cm diep. Hier lag cement/beton in dat ik er met een beitel in 2 minuten uit had, lag dus erg los.
Ik heb nu over de volle breedte een gleuf van 20cm breed en 2-3 cm diep uitgehakt. Ik dacht dat het een dekvloer zou zijn, maar ik ben er immidels achter (na 3 uur slijpen en hakken) dat het van onder tot boven allemaal beton is :?

Nu lees ik hier dat het opvullen het beste met cement kan gebeuren, na goed aanbranden.
Nu was ik in de vooronderstelling dat ik een paar zakken kan en klare betonmortel zou gaan halen en die er in te storten... Is dit een slecht idee? En zo niet: moet ik dit ook aanbranden? (Ik werk dan toch sowiese met pure betonmortel en water??)
(Even voor de final check, want ik heb graag over 10 jaar nog steeds een stevige drempel op de rand van mijn garage liggen :D )

Bedankt,

Birdy
 

Remsey

  • #2
Reparatiemortel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu