Deurbeslag voordeur vervangen lukt niet

Flekew

  • #1
Beste mensen,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met de volgende klusuitdaging! Vandaag probeerde ik nieuw deurbeslag op mijn voordeur te zetten maar ik liep tegen het volgende probleem aan;
Het onderstaande en bijgevoegde deurbeslag (zie foto 1) dat ik besteld heb, werkt waarschijnlijk niet op ons driepuntsslot. de deurkruk kan namelijk niet omhoog (zie foto: 2). Mijn vraag is nu klopt dit?
Het is niet het grootste probleem van de wereld als de deurkruk niet goed is, alleen zou ik wel graag het nieuw bestelde deurbeslag (anti trek) erop willen zetten, alleen kreeg ik de deurkruk niet verwijderd, zie foto: 3. Hebben jullie misschien een idee hoe dit op te lossen?

dank alvast!

Met vriendelijke groet

deurbeslag nieuw gekocht.jpg deurbeslag nu.jpg deurbeslag oud.jpg
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Je hebt een deurbeslag gekocht met een vaste deurkruk (welke niet kan draaien). De meerpuntssluiting in de deur is juist een krukbediende uitvoering, waar dus een beweegbare kruk bij hoort. Deze kruk is bevestigd aan het deurschild met een borgveer. Maar ook als je de borgveer losmaakt, kun je de schilden niet uitwisselen.
 
  • Like
Waarderingen: Flekew

Flekew

  • #3
Dank voor je snelle reactie, ik dacht hoe heb ik zo dom kunnen zijn, maar het merk op het deurbeslag is exact hetzelfde... blijkbaar zegt dat niet alles.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu