Deur opent niet

Spsmeulen

  • #1
Ik wil net de slaapkamer van mijn broer inlopen maar de klink draait door. De schoot gaat niet naar binnen en mijn broer zit nu dus opgesloten op zijn kamer. Het is een opdekdeur met een metalen kozijn. De klink is eruit geweest, ik heb geprobeerd te flipperen met een pinpas maar dit werkte niet doordat het een opdekdeur is, een colafles werkte eveneens niet. Er zit een raampje boven de deur, maar we zitten niet op kosten te wachten, is er een simpele oplossing? Hij zou eventueel via zijn buitenraam de kamer uitkunnen, maar een makkelijkere oplossing zou fijner zijn... Het kozijn eruit schroeven werkt niet door het raam wat erboven zit, die valt er dan uit, het kozijn zit ook om het raam heen. Bedankt alvast!
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Met een stalen kozijn heb je zeer waarschijnlijk zgn paumelle scharnieren.

Je zou een metaalzaagblad onder de deur kunnen doorschuiven. 1/3 deel omwikkelen met tape.
Dan kan hij aan de binnenkant proberen om de scharnieren door te zagen.
 

Spsmeulen

  • #3
Mijn eigen deur is laatst een maand eruit geweest totdat we iemand hebben gevonden die weet hoe je zo'n ding maakt. De scharnieren zaten helemaal vast en het was 1 met 2 pinnetejes, een korte en een langere, dit is jammer genoeg dus geen optie.. :(
 

Spsmeulen

  • #4
Na een houtvijl achter de deur te hebben geduwd hebben we hem open weten te wrikken. Slot wel kapot maar die is te vervangen, bedankt voor de hulp!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu