Badkamer ventilator aansluiten?

Charel

  • #21
Begrip voor uw mening hoor, maar vermits de vraag ging over het hoe en waar plaatsen van een badkamerventilator leek het me nu het moment om met dezelfde moeite ook de ventilatie van de woning er bij te betrekken om zodoende niet enkel een oplossing voor de badkamer te bieden maar tegelijk hiermee ook de woning te laten voldoen aan de huidige regels en inzichten.
Het gaat dan tenslotte enkel maar om het kortstondig ventileren aan een hoog debiet versus het constant ventileren aan een veel lager debiet.
 

Job_04

Specialist Werktuigbouw
  • #22
Heb het al een keer eerder gezegd maar toch nog maar een keer, heel het idee van een forum is een discussie starten met meerdere oplossingen/invalstichtingen. Vervolgens kan de topic starter kiezen wat hij/zij wil.

Voorbeelden zat waarbij het "afdwalen" er voor zorgt dat de topicstarter toch voor een heel andere aanpak kiest. Zo niet, ook prima.
 
  • Like
Waarderingen: Charel

Kroesek

  • #23
Ik denk dat ik maar ga verhuizen... Haha!

Waarschijnlijk wordt het een simpele inschuif of buisventilator die ik op zolder aansluit op een slimme stekker die ik vervolgens in de badkamer kan bedienen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu