Anti inbraak profiel deur

Heiloklus

  • #1
Voo rmijn voordeur wil ik graag een anti inbraak profiel. De deur opent naar binnen. Aan de buitenzijde zit echter door de werking etc toch een aardige kier waar je gemakkelijk 'iets' tussen kan zetten.

Nu heb ik een soort boerderij deur. (inmidels zijn de wtee delen, wel reeds 1 deel). Maar ik heb dus zo'n soort balk halverwege de deur.

Daar past het profiel niet naast. Moet ik het profiel nu in tweeen zagen, en dan tot de balk, en eronder? Of de balk proberen weg te zagen op dat stuk waar hij in de weg zit?

edit: foto bijgevoegd. Ik heb helaas niet zo'n mooie deur, maar het idee is hetzelfde. Er zit 'iets' in de weg :) Echter sluit die balk niet helmaal aan met deurstijl.

 

Rene de klusser

Specialist Bouw
  • #2
Je kunt de strip gewoon in tweeen zagen.
 

Waldy

Specialist Zonwering
  • #3
Doorgaans kun je de tussen weldorpel ook aan beide zijden iets versmallen.
Dan hoef je het anti inbraakprofiel niet door te zagen
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #4
Het doel is dat nergens een breekijzer tussen past, daarom lijkt het me logischer de oplossing van Waldy te kiezen :wink:

Het stukje balk kan je met een kapzaag of een japanse zaag voorzichtig wegzagen. Het laatste stukje met een beitel wegsteken. Heb je nog wat verf van de deur?
 

Ralph slotenman

  • #5
Grappig, vind het zonde van je deur en de ruimte bij het hoofdslot is ook onvoldoende (weer een stukje zonder strip?)
verder is zón veiligheids strip alleen echt goed als je er ook nog een slotje bijzet aan de onderzijde van de deur.
 

Gekske

  • #6
Ik zou er ook geen strip opzetten maar 2 extra sloten boven en beneden. Ik kan de foto niet goed zien maar is het beslag skg2 of 3?

Of je zet er een 3 punts sluiting in? Houd je je deur ook nog mooi en orgineel

Je voordeur is bijna nooit de zwakste schakel eerder een raam waar men uit t zicht staat of wil je het nacht slot er niet op draaien en wil je de strip tegen flipperen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu