Afsluitkranen met aftap

Huttekearl

 • #1
Wil 2 stopkranen met aftapmogelijkheid plaatsen tussen de warmwater en koudwater leiding bij het plaatsen van een e-boiler 120 liter nu zijn er nogal wat verschillende merken VHS bonfix bpe maakt het een verschil welke ik gebruik in merk? Zie dat bpe de goedkoopste zijn dus vroeg me af wat hier verstandig in is.
Alvast bedankt voor jullie reactie hierin.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Het gaat erom dat de afsluitkraan er een is die past in jouw leiding. Voorkeur heeft tegenwoordig een kogelkraan, daar heb je nooit problemen mee dat het leertje net hard geworden is als je de kraan na jaren niet gebruikt te hebben ineens dicht moet (en hij dus niet goed afsluit).

  Wat voor merk je wilt gebruiken moet je helemaal zelf bepalen. In dit forum doen we niet aan vergelijkende onderzoeken of uitingen over kwaliteit van producten (van verschillende merken).
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #3
  Zijn het allemaal kogelstopkranen? Dan maakt het niet zoveel uit. Hoe vaak ga je deze kranen gebruiken? Waarschijnlijk alleen tbv vervangen. Zorg wel dat je inlaatcombinatie tussen de kraan en de boiler blijft zitten.
   

  Huttekearl

  • #4
  Helemaal duidelijk wat de inlaatcombinatie betreft en kogelstopkranen lijkt me zeker het beste het viel me alleen op dat bpe t.o.v de andere toch redelijk goedkoper waren en dat maakte me aan het twijfelen.
  Toch bedankt voor jullie reactie.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu