AEG Lavatherm 57760 droogt niet

Jannytje

  • #1
Droger is nog geen 2 jaar oud, hij wordt niet meer warm. Heb onderin verwarmingselement eruit gehaald, zat een berg stof in! Schoongemaakt en weer erin gestopt maar hij werkt nog steeds niet. Nu zie ik wel een licht vlek op het element, zou het doorgebrand zijn?

Zou het aan het verwarmingselement liggen? Of ergens anders aan. De droger draait namelijk wel het programma, maar blijft uren draaien en de tijd blijft steken op 30 of 10 minuten. Heb wel het idee dat het ietsje droger wordt, maar niet zoals normaal.

En waar haal ik anders zo'n element en in welke prijsklasse moet ik denken.

Heb ik een witgoedmonteur nodig? Zo ja..waar vind ik die...

Groetjes een overduidelijke leek wat betreft drogers.. :oops:
Janny
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Beste Jannytje,

Adressen van witgoedmonteurs worden op of via dit forum niet verstrekt.
Het beste kun je even informeren bij het bedrijf waar je de droger hebt gekocht, of anders AEG zelf. Want een machine van nog geen twee jaar, daar staat gewoon nog de volle garantie op!

Misschien dat een van de witgoedspecialisten nog iets kan zeggen of er bij deze droger sprake is van een thermostaat dat je kunt resetten.

Geef daarvoor de PNC code (productnummer) even op, staat vaak in of bij de deuropening, of anders achterop. Totaal 11 cijfers.
 

Co de Witgoedman

  • #3
Indien de oorzaak van het defect vervuiling blijkt te zijn en de condensor gedurende lange tijd niet is schoongemaakt zal de reparatie niet onder garantie kunnen vallen, apparaat is niet volgens de gebruiksaanwijzing behandeld.....

Neem contact op met uw leverancier..
 

Jannytje

  • #4
Voor jullie reacties! Ik heb alles volgens de gebruiksaanwijzing gedaan, af en toe de pluizenkorf uitgezogen en alles schoongemaakt. Dus daar moet het toch niet aan liggen?

Ik zal wel even contact opnemen met de winkel waar we hem hebben gekocht. Hardstikke bedankt in ieder geval! :D

Groetjes,
Janny
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu