Aansturing thermische servomotor via evohome

Doehetzelfmaar

  • #1
Hallo,
Ik heb een Honeywell evohome aangekocht om ivm pelletkachel op de benedenverdieping ook de kamers boven te kunnen verwarmen wanneer er geen warmte vraag is als de pelletkachel aanstaat. Onderdeel in mijn evohome is ook de vloerverwarming beneden die ik weer gebruik als de pelletkachel niet aanstaat. De Herz thermische servomotor is in de huidige opzet vd vloerverwarming verbonden met de caem maximaal thermostaat. Nu wil ik met het draadloze schakelrelais BDR91 tbv evohome de thermische servomotor aansturen. Kan dat? De bedrading van de maximaal thermostaat en de thermische servomotor komen met de voeding samen in een centraal doos en daar wil ik ook de BDR91 op aansluiten zodat de evohome de servomotor aanstuurt om de vloerverwarming aan of uit te schakelen en de maximaal thermostaat als bescherming de servomotor kan bedienen igv oververhitting. Hoe monteer ik de voeding van de BDR91 en schakeldraad naar de klep?
Op de bijgesloten foto van de centraal doos is links de grijze 3-aderige kabel te zien van de Max thermostaat en de witte installatiedraad vd thermische servomotor en rechts de voeding.
De tweede foto is het schakelrelais BDR91 waar links de voeding en rechts de schakeldraad naar de servomotor is aangesloten.
Hoe sluit ik vanuit de centraaldoos de bedrading aan op het relais zodat BDR91 en Max thermostaat goed functioneert?

Dank alvast voor de hulp
Grt

D4090007-02D3-403C-B91F-9EE1B2F83FE4.jpeg 1D980C18-2230-4FA3-ADF5-64ED5DFB46DD.jpeg
 
Laatst bewerkt:

Ronny

Specialist Verwarming
  • #2
De BDR91 en de maximaalthermostaat moeten in serie staan met de thermische motor.
 
  • Like
Waarderingen: Doehetzelfmaar

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu