LT en HT zone aansturen via 1 bedrade tado en 1 extra draadloze thermostaat

Nick1979

  • #1
Hi,

intergas xtreme 36 lees ik in installatie handleiding dat er bij gebruik van ht en lt zone gewerkt moet worden met twee eigen ruimte thermostaten. Betekent dit dat beide thermostaten dan bedraad aangesloten moeten worden?
Ik heb nu een tado uitbreiding extra draadloze thermostaat besteld voor multi zone die verbonden zou worden met de bedrade thermostaat maar vraag me af of dit wel gaat werken.
 

Cvolieboy

Specialist Verwarming
  • #2
Wat stuurd de TADO aan in de ketel zelf? De aan / uit aansluiting voor die groep?
 

Nick1979

  • #3
De opentherm aansluiting. Ik kan dan op iedere tado aangeven welke zone dat die moet aansturen, maar krijg het idee dat het voor de ketel niet duidelijk is. Inmiddels ben ik er al achter dat de nieuwe tado ook bedraad aangesloten kan worden. Dus ik denk, nadat ik op jouw tip, de installatie handleiding eens goed bekeken heb, de tweede tado het beste op de x12 van de ketel kan aansluiten. Lijkt veel gemakkelijker te werken.
 

Nick1979

  • #4
Net nog reactie van Tado gehad en doordat er nog een RF module actief staat in de instellingen van de ketel zal de bedrade thermostaat niet als Opentherm maar als aan/uit werken. Dus die ga ik eerst nog eens proberen om uit te schakelen en dan zien of het werkt.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu