Aansluitadvies gevraagd daalderop combifort

Jac35nl

  • #1
Ik heb een daalderop combifort 24/50+.

Nu sta ik op het punt om hem aan te sluiten, maar ik weet even niet goed hoe.

Deze ketel is voorzien van een extra cv-circuit van 5 kw welke onafhankelijk kan worden geregeld van de kamerthermostaat van de woning.

In mijn woning heb ik een vloerverwarming als hoofd-verwarming en een sierradiator in de badkamer.

Mijn idee is om de vloerverwarming op het hoofd cv-circuit aan te sluiten, en om deze cv-circuit water themperatuur in te stellen op het vloerverwarmingswater themperatuur, zodat de vloerverwaring-slangen kunnen dienen als een soort van buffervat, zodat de ketel niet steeds snel in en uit zal schakelen.

en om daarnaast op het extra cv-circuit van 5 kw de sier-radiator van de badkamer aan te sluiten, zodat deze "zonodig" goed op themperatuur kan komen.

Kan iemand mij vertellen of dat wat ik hierboven omschrijf wel mogelijk is, en dat het ook verstandig of onverstandig is om dat zo aan te sluiten, of dat ik het misschien beter helemaal anders aan kan sluiten. Bijvoorbeeld met buffervat of bypass of wat dan ook.

Graag zou ik wat adviezen wil krijgen., waarvoor bij-voorbaad mijn dank.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #2
Dat is goed mogelijk om het extra aansluitgedeelt voor een radiator of andere ruimte te gebruiken.
 

Jac35nl

  • #3
Maar is het dan wel mogelijk om het extra cv-circuit van 5kw op een hoge themperatuur te laten werken wanneer ik het hoofd-circuit voor de vloer verwarming op een lagere ketel themperatuur laat werken?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu