Lekkend inbouw reservoir Plieger

Kruimeltje1966

  • #1



Hallo,

Mijn Plieger inbouw wc loopt door. Vlotter is ok. Ring A op foto 1 is niet goed meer. Plieger kan deze pas in week 37 leveren. Moet ik hem ook nog kopen via een winkel. Dat is pas over 4 weken!

Bij het terugplaatsen brak punt B af op foto 1. Ik heb het wel 10 x geprobeerd maar met zwarte onderdeel er achter lukte het mij niet om het geheel goed terug te plaatsen. het lijkt wel of het bovenste onderdeel op foto 1 niet goed of voldoende wegzakt in de uitsparing onderin het reservoir, waardoor ik de zwarte plaat (die dus op punt B is afgebroken) niet goed terugkreeg in C op foto 2. Zoals uit de laatste foto blijkt, zit er niets in de weg.

Bestaan er inbouwschema's? Ik vond ze niet op dit forum. Is het wijsheid om dit alles te vervangen?

Bedankt
 

Rene de klusser

Specialist Bouw
  • #2
De complete sets zijn te koop bij een sanitair specialist.
het terugplaatsen is even een klusje maar wil wel.
beste is even vlotter te verwijderen en dan het nieuwe gedeelte te plaatsen.
geeft behoorlijk wat ruimte meer om te werken.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
Is dit wel een plieger reservoir?

hij lijkt meer op een oliver international

 

Joscha

  • #4
Liep tegen gelijkwaardige problemen aan. Heb zelf ook een Plieger inbouw reservoir. Maar het binnenwerk zijn in feite onderdelen van Oliver international. Het rubbertje had ik al een paar jaar geleden vervangen (maar moest de buitendiameter terugsnijden)
De hele binnenkant vervangen leek het beste, maar helder waar wat te bestellen was bleef lang onduidelijk. Heb een oli diamante binnenwerk besteld bij lifemoments. Lijkt op het plaatje maar deels gelijkwaardig. De set is geschikt voor verschillende uitvoeringen, dus je houd uiteindelijk onderdelen over.
de onderste stortbuis verwijderen was het lastige. Heb die met een plankdrager er al wrikkend uit gekregen. Ook vlotter compleet vervangen. Alleen voor de bovenste haak de oude haak gebruikt omdat die iets langer is dan van de nieuwe set.
IMG_3486.jpeg
IMG_3483.jpeg
IMG_3482.jpeg
IMG_3484.jpeg
IMG_3485.jpeg
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu