Zwevend bureau, 1 zijde aan dun wandje

Gva94

  • #1
Hallo allemaal!

Ik wil een zwevend bureau gaan maken over de hele breedte van mijn kamer. Het bureau krijgt de vorm van een trapezium omdat ik in de hoeken “bass traps” heb staan (zie foto). Breedte kamer 320, diepte bureau 65cm.

Achterwand is beton, zijmuur rechts is gips oid (moet denk ik geen probleem zijn daar een balk aan op te hangen). Zijmuur links is een erg dun plaatje, hiervan zijn alleen de latten waar dit plaatje op gemonteerd is bruikbaar om iets aan op te hangen.

De uitvoering die ik voor ogen had was het bouwen van een rechthoeking houten frame 320x55cm van vuren latten 44x69 mm, met op meerdere plekken korte latten tussen de 2 lange zijdes van de rechthoek.

Mijn vraag is: hebben jullie ideeën hoe ik dit houten frame aan de linkerkant (dun wandje) het beste zou kunnen monteren? De eerste balk in deze muur zit op plusminus 25cm afstand van de betonnen muur. Volgende balk zit op 85cm van de betonnen muur. Die wil ik dus eigenlijk niet gebruiken omdat deze balk dan dieper zou worden dan het bureau en dus uit zou steken. Ik zie zelf even niet meer hoe ik dit op kan lossen zonder het zwevende effect op te moeten geven.

Bedankt alvast voor de tijd en moeite!

image.jpg
 

Impie

Vaste Beantwoorder
  • #2
Je kunt het aan die staander op 25 cm bevestigen en aan de muur, dan heb je al twee punten. Dat zou voor een diepte van 65 cm moeten volstaan.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu