Zwakke straal uit de keukenkraan

Pentarou

 • #1
Hallo iedereen,

Wij hebben onlangs een huis uit 2011 gekocht met stadsverwarming waar de waterstraal uit de keukenkraan vrij zwak is.

Er is niets aangesloten op de warmwaterleiding, maar we zien wel de koudwaterleiding aangesloten op de Quooker en de keukenkraan, en warm water uit de Quooker wordt zowel aan de Quookerkraan als aan de keukenkraan geleverd. Dit resulteert in hogere energiekosten en dat warm water uit de keukenkraan na 5 minuten koud is. Ik weet niet waarom de vorige bewoners hiervoor hebben gekozen, maar dit heb ik opgelost door een eindkap aan te sluiten op de warmwatertoevoer van de Quooker naar de keukenkraan en de flexibele slang van de keukenkraan op de warmwaterleiding aan te sluiten.

We hoopten dat dit het probleem van de zwakke straal van de keukenkraan zou oplossen, maar het probleem werd hiermee niet opgelost. De koudwaterleiding wordt nog gesplitst naar de flexibele slang van de keukenkraan en het Quooker reservoir door middel van het originele Quooker koppelstuk. Kan dit leiden tot het probleem met de zwakke straal uit de keukenkraan, en komt dit vaak voor bij dit soort systemen? Ik heb de leidingen gecontroleerd en heb geen lekken kunnen constateren.

Bij voorbaat bedankt.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • ADDave

  • #2
  Draai het bovenstuk van de kraan los en maak het zeefje schoon. Kan zijn dat er gewoon vuil/kalk in zit
   
  • Like
  Waarderingen: Pentarou

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu