Zandstralen , wie helpt me op weg?

Rosalie999

 • #1
Ik heb een 100 liter compressor en een 40 liter straalketel gekocht , ik wil meubels gaan stralen. Ik ben deze week begonnen maar het gaat nog niet echt lekker. Het bedrijf waar ik de apparaten gekocht heb, laat niets meer van zich horen en is telefonisch onbereikbaar helaas, geen fijne service dus....
Misschien kan hier iemand me even helpen?
Het probleem is , als ik ga spuiten , op ongeveer 8 bar , er niet gelijkmatig zand en lucht uit het pistool komt, alleen lucht of alleen zand , of sputtert nogal , er is blijkbaar iets niet goed afgesteld , wat doe ik fout?


Naam leverancier verwijderd, Mod
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Daar valt zo niets over te zeggen, de grootte van de nozzle in combinatie met de druk en het aantal liters lucht dat de compressor kan leveren zijn de belangrijkste factoren.
  De compressor lijkt me behoorlijk klein om goed te kunnen stralen, het zou misschien wel kunnen met een hele kleine nozzle.
  U gebruikt de compressor op 8 bar, is dat echt 8 bar of gaat de meter tot 8 bar
  Noteer op welke stand van de meter de compressor weer aan slaat.

  Vermeld even merk en type van de compressor en van het pistool.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu