Xtreme30 met 2 zones

Marodelo

 • #1
Gebruiken in de woonruimte een forse houtkachel. Dus de CV installatie conform de Xtreme30 "installatievoorschrift" 5.1.4 (blz 18) gesplitst in 2 zone's, waarbij als de houtkachel brand en zone 1 (slaap- en badkamers) warmte vraagt, zone 2 wordt afgesloten met de Honeywell 2-wegklep. De 2-wegklep zit aangesloten op X4 connector.

De 2e Honeywell Modulerende 'OpenTherm' op het extra X12 connector aangesloten.

Tot zover alles gemonteerd. Maar . . . .

Kennelijk zijn er meerdere mensen, welke worstelen met de C020 instellingen om de 2 zone's draaiende te krijgen. Ook hier hetzelfde. Met veel moeite (!) losgekregen, dat via de C020 toegang, parameter P090 naar 3 gezet moet worden om deze 2-wegklep bij T2 te openen, maar bij T1 niet te activeren.

Maar dit is 'slechts' een deel van de instelmogelijkheden.
Wie O wie, heeft de C020 parameters, om dit goed te laten werken.
Het gehele huis wordt gestookt op 55 gr./ -7 gr. dus wil dit ook in de parameters vastleggen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Het is niet de bedoeling een topic te kapen.
   

  Dutchbird737

  • #3
  Ik zat idd met exact hetzelfde probleem. Uiteindelijk van Intergas de documentatie gekregen hoe het systeem werkend te krijgen met lt/ht zones. Dat werkt nu dus. Daarin staan echter alleen de parameters die met C020 specifiek hiervoor moeten worden aangepast.

  Zou ook heel graag een volledige parameterlijst hebben...
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu