Wisa Toilet spoelt door

Merils

 • #1
Hallo,
Momenteel ervaren wij een probleem waarbij het toilet blijft doorspoelen.De woning is ongeveer 5 jaar oud (nieuwbouw). Het betreft een Wisa inbouw hangtoilet.

In bijgesloten illustratie heb ik wat foto's en bijfschriften geplaatst om te proberen het probleem te visualiseren en duidelijk te maken.

Enkele signaleringen:
- Geen van de elementen lekt dus water uit een buisje/kraantje.
- Het reservoir blijft vollopen, de kraan wordt dus niet gestopt.
- Onlangs was het probleem af en toe verholpen, maar recentelijk blijft het probleem continu.
- Bij observatie in het open reservoir ( knoppen en frontje eraf) zijn er geen duidelijk te observeren gebreken.

Nu zetten we het kraantje dicht als het reservoir vol is om doorlopen te voorkomen. Niet echt handig! We hopen dat iemand ons kan helpen de diagnose te stellen zodat we aan een oplossing kunnen werken.p.s. Uiteraard hebben we eerst even op het forum rondgekeken, maar ons probleem lijkt niet hetzelfde te zijn als de overige forum posts over wisa modellen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kanterz

  • #2
  En als de vlotter met de hand omhoog gehouden wordt?
  dus dat ding op die foto met die #1 dan het groen wit ding, dat is je vlotter als goed is kan je daar iets naar boven halen dan zou hij moeten sluiten.
  sluit hij dan niet, dan vlotter vervangen.

  zo te zien aan de rest van je fotos is je vlotter gewoon aan vervanging toe, haal wel een zelfde merk/type is het makkelijkst!

  succes ermee
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu