Welke vloerverwarming? Warp-systems?

woutervh123

  • #1
Hallo allemaal,

Sinds kort ben ik eigenaar geworden van een appartement op de 3e verdieping in Amsterdam. Nu wil ik graag vloerverwarming aan gaan leggen maar twijfel nog welke precies. Ik neig zelf naar Warp-Systems. Ik ben van plan de huidige constructievloer te verwijderen, met steenwol tussen de balken te isoleren, nieuwe constructievloer te leggen en daarbovenop een droogbouw-systeem vloerverwarming. Als "eindvloer" wil ik click-pvc nemen.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met warp-systems en/of andere systemen!

groet, Wouter
 

Marcn.88

Vaste Beantwoorder
Moderator
  • #2
ik zou kijken naar een droogbouw systeem met 16mm slang
 
  • Like
Waarderingen: Lange Herman

woutervh123

  • #3
Droogbouw was ik ook zeker van plan. Alleen nog niet zeker welke aanbieder. Heb jij ervaring met Warp?
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
Wij geven hier geen merkadvies.
 

woutervh123

  • #5
Ik ben ook meer op zoek naar ervaringen :) Hoe ging het leggen, was het goed te doen, hoe bevalt het systeem nu, warmt de woning snel genoeg op etc. dat soort dingen.
 

Tolhuisje

  • #6
Als je even zoekt zie je wel een paar berichten die sterk de voorkeur hebben voor 16mm leidingdiameter (met veel uitleg), of je moet het zelf leuk vinden met hele korte groepen te werken.

Heb zelf ook een droogbouw systeem op houtvezel basis wat heel fijn werkt. Word heel snel warm, niet te vergelijken met vloerverwarming in beton qua tijdsverloop. Wel veel isolatie eronder (bij mij ook tussen de balken). Op de naden van je vloer zak het wel makkelijk door, dus er moet nog wel iets onder je click-pvc om het gewicht goed te verdelen. Dat gaat bij mij op een paar plekken waar de naden dicht op elkaar liggen niet helemaal perfect en ik heb dikkere platen dan click-pvc als afwerkvloer....
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu