Waterslag? bij nieuw geïnstalleerd toilet sphinx

Rubyclem2

  • #1
Berichten over waterslag op uw forum heb ik gelezen en mijn probleem lijkt daarop: al sinds de (door de kleine eigenaar sanitairzaak) plaatsing horen we een enórme klap als het vollopen in de stortbak klaar is. De buurvrouw heeft er echt ook last van.

Maar de installateur wacht nu al 8 maanden op een kennelijk ontbrekend onderdeel van sphinx en wij dus ook. Ik schrik ervan nu ik lees dat er leidingen beschadigd kunnen worden.

Weet iemand wat ik nu het beste kan doen? Zo'n demper zal wel niet kunnen, anders had die installateur dat natuurlijk wel gedaan, ben ik bang.

Alvast reuze bedankt voor het meedenken en met vriendelijke groet,
Ruby
 

Xr8

  • #2
Ben benieuwd wat dat dan voor onderdeel is, zijn de leidingen wel goed gebeugeld? Een onderdeel met een levertijd van 8 maanden is op zijn minst uitzonderlijk te noemen.

Of een waterslag demper helpt? Plaats er een tussen en kijk of het verminderd. In de Sphinx toiletten zit een wisa vlotter bij mijn weten, en op het membraam na wat af en toe vervangen moet worden zijn dit prima onderdelen.

Succes.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
Anders mailt u of belt u naar de fabrikant wat dit kan zijn als je voor die tijd er nooit geen last van gehad heeft.

adressen zijn wel via google te vinden

succes
 

Rubyclem

  • #4
De fabrikant heb ik echt (nog) niet kunnen vinden! door te googlen kwam ik op dit forum, dat vind ik al knap omdat ik wel een tikkie digibeet ben...hoewel, het is me toch gelukt via mijn werk (rubyclem2) en thuis (rubyclem) de berichten na te lopen.

Goed, ik zal eens proberen een waterklapdemper te kopen en neer te zetten.

Reuze bedankt allebei voor de suggesties!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #5
Hallo @Rubyclem

Ik heb je even een pb gestuurd met de adres


succes
 

Rubyclem

  • #6
Thx!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu