Waterschade vloer, wat nu?

Ssaarr

  • #1
Vanmorgen kwam de woningbouw iets isoleren en toen hij even de andere kant op keek trapte hij met zn voet op onze hoofd water leiding. het water spoot alle kanten op met als gevolg dat mn woonkamer helemaal blank stond. het water hebben we met heel veel handoekken droog kunnen krijgen maar mijn vloer staat wel bol, de verzekering komt maandag kijken naar de schade.. Maar ik vroeg me af of het erg is om de vloer er nog in te laten liggen totdat we een nieuwe krijgen van de verzekering. komt er snel schimmel onder het laminaat of gaat het snel rotten? en als de vloer er uit gaat over 2/3 weken en ik zet er even een bouwdroger op, hoelang duurt het dan voordat mn vloer vloer droog is?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Ik elk geval wachten met verwijderen tot de verzekering is geweest, misschien kunt u toestemming krijgen dit eerder te doen maar dat zult u met hen moeten afspreken, even een belletje morgen en weet wat er mag.

Hoe snel de vloer weer droog is durf ik niet te zeggen, dat hangt er vanaf hoeveel water er onder het laminaat terecht is gekomen en hoe lang het water er gelegen heeft.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu