Wasmachine Beko WMD 25125 M start niet

Diva

  • #1
Mijn Beko wasmachine ( type : WMD 25125 M ) doet het niet meer.
Toen ik de wasmachine wilde starten bleef de deurknop knipperen en ook de startknop ( die ook de resetknop is ) deed niks als je er op duwde.
Daarop heb ik het deurcontact er uit gehaald , alles es goe gecontroleerd , het er terug ingestoken en daarop bleef de deurknop wel branden , kon ik de startknop aanleggen en ging het knopje 'wassen' ook aan. Allemaal normaal tot dusver maar je hoorde het 'klikje' niet dat de deur zich vergrendeld en daarna moet de machine normaal water nemen en dat deed die dus ook niet.
Ik dacht dat het het deurcontact was die stuk was dus heb ik die er opnieuw uitgehaald en vervangen door een nieuw. Maar de wasmachine doet het nog steeds niet , nog steeds hetzelfde probleem : de lichtjes gaan wel branden maar het 'klikje' komt er niet en hij neemt ook geen water.
Ik heb daarna de kooltjes gecontroleerd en die zijn nog goed.
Iemand een idee wat er zou mis zijn of wat ik nog kan controleren?
 

Diva

  • #2
Niemand die een idee heeft?
de wasmachine is nog geen 3 jaar oud.
 

Kingnelis

  • #3
Hoi,
Ik heb hetzelfde probleem. Het lampje deur open blijft knipperen. Lang op de reset knop drukken of uitzetten helpt niet.
Heeft u het opgelost?
 

Diva

  • #4
Nee het probleem is jammer genoeg niet opgelost geraakt.
Geen reacties hier en geen enkele technieker die in de eerste week wou komen dus heb ik maar een nieuwe wasmachine gekocht.
de Beko staat er nog steeds , moest er iemand een idee hebben wat het zou kunnen zijn dan zou ik dat ook nog steeds graag horen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu