Beko afwasmachine lekt water

Robinende

  • #1
Goede morgen,
Afgelopen week erachter gekomen dat mijn afwasser lekt bij mijn deur, eerst klein beetje, toen heb ik de rubbers schoongemaakt en nu is het veel erger geworden.
nu heb ik nieuwe rubbers besteld en dorpelrubber (bij beko hoeft gelukkig de deur er niet helemaal uit om deze te vervangen) maar zit ik nu goed met deze gedachten.
sproeiarm draait goed vreemde is als hij draait begint het best heftig bij de "eerste ronde" daarna na afpompen water en nieuw water aanleveren valt het op zich wel mee, ik heb de dorpelrubber er al uit gehad voor de schoonmaak maar kon niets vreemds zien, is dit gewoon versleten of? alvast vriendelijk bedankt voor jullie reactie
gr Robin

afwas1.jpg afwas2.jpg
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Dorpelrubbers verslijten. En de onderste sproeiarm splijt vaak over de lasnaad. Controleer of die niet gescheurd is. Dit zie je het beste als die goed heet is. Daar gaat hij ook van lekken.
 

Robinende

  • #3
goede morgen, yep alle rubbers vervangen bleek niet voldoende te zijn monteur erbij gekomen en zag idd na zoeken een scheur in de onderste sproeiarm (dom dat ik dit niet gezien heb) deze besteld en hopelijk daarmee alles opgelost bedankt voor je reactie
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu