Voorzetwand HSB dragend

Joop74

 • #1
Ik zal mijn vraag iets anders stellen, misschien komt er dan geen slotje op :wink:

Waar moet ik op letten als ik op een houtskeletwand een dak wil laten rusten? De HSB voorzetwand is gemaakt van balkjes 44x69 met elke 60 cm staanders. Het dak wordt hout met PIR platen. Het dak rust dus aan 1 zijde op de HSB en de andere zijde van het dak rust op een houten balk welke aan een halfsteens buitenmuur is verankerd.
Graag jullie tips/reacties.
:D

Groet
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Tiho

  • #2
  Als ze zeggen dat het absoluut geen kwaad kan zou je er misschien van uit kunnen gaan dat zij er zelf wel verstand van hebben ?
   

  Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #3
  Dit wordt een moeilijk verhaal.
  De situatie wordt er niet anders van. In een eerder topic heeft Jan terecht het topic op slot gezet omdat we hier niet tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in willen komen te staan.
  Er zullen als je maar lang genoeg wacht hier antwoorden verschijnen die stellen dat het niet kan en antwoorden die stellen dat het wel kan.

  Je zal toch bij jezelf te rade moeten gaan.
  Op welke wijze heb je de klus aanbesteedt?
  Is er sprake van een bonafide bedrijf die met een tekening, rekening en garantie werkt? Zo ja, dan kan je daar op terugvallen, zo nee dan ben je zelf een verkeerd pad op gegaan.
  Laat de aannemer zwart op wit bevestigen dat e.e.a. klopt en dat hij daar garantie op geeft.

  Hier gaat wederom een slotje op.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu