Voor hellend dakisolatie Glaswol 16cm dik: Waar?

Thanalas

  • #1
Ik heb het plan opgevat om de zolder van onze huurwoning te gaan isoleren.
Ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat het (voor die paar jaar dat we hier nog wonen) meest prijsgunstige de optie van glaswolrollen (met lattenwerk en afgewerkt met platen) is. Ik heb me ook verdiept in de constructie, dampwering e.d..

Waar ik, nu de beslissing genomen is, alleen nog tegen aan loop is het vinden van de juiste glaswol tegen een gunstige prijs. Ik kom vooral veel "bellen voor prijs" tegen op sites van potentiële leveranciers, en zelfs bij bepaalde bouwmarkten e.d. vind ik het moeilijk om een exacte prijs voor een passend product te vinden.

Wie kan me tips geven om ongeveer 63m2 glaswolrol (van 160mm dik) met aluminium laag voor een zo gunstig mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te vinden?

Zijn er vergelijkinssites voor dergelijk isolatiemateriaal? Moet ik dan bij een groothandel wezen, zijn er misschien speciale outlets voor dat spul, is het gunstiger om de grens naar Duitsland of België over te steken (Woon in ZO Brabant)? Of is het toch vooral een kwestie van stad en land afbellen om de meest gunstige prijs te krijgen?

Ik ben best handig maar op dit gebied ben ik echt nog onervaren en enigszins naief.... Hellup! :-)
 

Tiho

  • #2
Pak de telefoon en bel zou ik zeggen. Mogelijk dat je twee diktes kunt combineren en dat dat ook goedkoper is. Ik heb platen van 5 en rollen van 10 cm dikte gebruikt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Prijsvergelijkingen en prijsopgaves doen we op dit forum niet aan, zie de forumregels.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu