Verlengen aansluitingen bij nieuwe groepenkast

Leduc5059

  • #1
Ik ben inmiddels al heel wat jaren uit het vak en wil weten waar ik aan begin als ik zelf de huidige groepenkast ga vervangen. Hoe worden de aansluitingen op de groepen kast verlengd ? De zwarte kasten onder meter zijn voor het voeden van de 2 bovenwoningen en zouden inmiddels wel iets kleiner mogen. Ze zijn verzegeld, dus of ik er zo bij mag ?? Dus om te besluiten zelf doen, of laten doen wil ik graag weten hoe het zit en waar we over praten. Ik hoor graag jullie advies en evt. uitleg. M.vr.gr. Rob[/u]
 

Tiho

  • #2
Alle zegels hebben en reden anders zaten ze er immers niet. Dat zal ook zijn.geweest toen je nog in het vak zat.
 

Leduc5059

  • #3
Tiho klopt, maar er is veel gewijzigd en ik heb ze dus niet opegemaakt. Vandaar mijn vraag naar de stand van zaken nu :? Weet jij ook hoe vervangen met verlengen van de leidingen werkt :?:
 

Techno tim

  • #4
Antwoord vrij simpel, alles voor de meter is voor de netbeheerder, alles na de meter ( lees na hoofdschakelaar) is voor eigenaar.
 

Leduc5059

  • #5
Tnx, is daar dus niets veranderd, was ik al wel bang voor. :( Kan ik dus die grote zwarte verdeelkasten niet aanpassen. Ben ik nog wel benieuwd hoe ik een nieuwe kast op de bestaande pijpen bedrading kan aansluiten. :roll:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu