Vaatwasser Renlig DW45 rood lampje knipperen

GijsS

  • #1
Ik heb een IKEA inbouw vaatwasser type Renlig DW45 (45cm breed). Er zitten twee knopjes op, een STARTknop en een KEUZEknop. Als ik START indruk gaat er een rood lampje knipperen (regelmatig, zonder tussenpozen tussen het knipperen) welke naar het gekozen menu zou moeten verspringen na het indrukken van de KEUZE.

Het probleem is nu dat wanneer ik op KEUZE druk nadat ik de machine heb aangezet (met START) er niets gebeurd. Ik kan dus geen menu kiezen en mijn vaatwasser draait dus ook niet (geen schone vaat is een probleem).

Wie kan mij helpen?
 

Ben666

  • #2
Ik heb geen oplossing voor je probleem maar weet wel dat deze IKEA machine van WHIRLPOOL is misschien kunnen ze je daar helpen.
 

GijsS

  • #3
Dankje voor je bericht.

Ik dacht ook dat het een Whirlpool was. Nadat ik al een afspraak met een reparateur had gemaakt bleek echter dat het een Electrolux betrof. Ik heb nu eenafspraak met een Electrolux monteur.

Ik kan me voorstellen dat het een fout is in het systeem, dus dat het knopje geen aansluiting kan maken met het systeempje daaronder en dat er daarom niets gebeurd. Het vreemde is alleen dat hij het drie keer ofzo wel heeft gedaan. Maar goed. Ik zal het weten wanneer de reparateur is geweest.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu