Vaatwasser neemt water in laby maar nauwelijks verder

Guus0001

  • #1
Hallo allen, ik heb het volgende probleem met mijn Bosch vw: labyrint twee weken geleden schoongemaakt, werkte weer perfect. Nu neemt de vw gewoon water, laby vult zich geheel. Daarna neemt hij vanuit het laby steeds heel kleine beetjes water in met de bekende schokjes. Het programma start vervolgens niet. Maakt niet uit welk programma ik draai. Als ik op dat moment de deur open en er water in gooi, lijkt de machine gewoon te gaan werken. Het programma wordt dan ook 'normaal' afgewerkt. Waar moet ik dit in zoeken?
Dank voor jullie reacties! Groet, Guus
 

Co de Witgoedman

  • #2
Vulslang van het labyrint naar de kuip kan verstopt zijn, waardoor de doorloop van het water niet goed gaat en de veiligheidsdrijver in de regelaar omhoog komt.
 

Guus0001

  • #3
Hallo Co, Dank voor je reactie! Ik had na het plaatsen van mijn vraag een tijdje gewacht en ben afgelopen weekend toch maar op de gok aan de slag gegaan. De slang zat inderdaad bijna verstopt. Ik heb de hele unit met de vlotter e.d. schoongemaakt en de slang ook 'gepoetst'. Hij werkt weer! Nogmaals veel dank voor al die info op de site! Groet, Guus
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu