Bauknecht vaatwasser neemt geen water in

Andre streefland

 • #1
Bauknecht vaatwasser GSXP 61303 GTA
type no: ATL 854840101010 neemt geen water in.

Na programmastart geen reactie,ook geen foutmelding of knipperende lampjes. Waterdruk is goed, Waterslot getest is goed, filtertjes zijn schoon. Inlaatventiel getest werkt goed, krijgt bij opstart geen spanning. Watercollector censor vervangen. Waterverdelermotor sproeiarm vervangen.(maakte krakend geluid) Bodemplaat kurkdroog. stekkertjes van vlotterschakelaar en waterflowmeter van het labirint los genomen en getest, geven dan wel alarm op display in de deur. afvoerpompje werkt goed.machine gereset.

Gaarne Reactie.
Andre Streefland
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  Kabels gecontroleerd in de goot?
   

  Andre streefland

  • #3
  Kabels in de goot nog niet gecontroleerd. Bij start programma gaat het groene lampje gewoon branden, pompt eerst af en geeft het apparaat de programmatijd aan. Daarnaast hoor ik een lichte tik van de klep die op de omwalspomp zit om het reservoir te vullen. OP het moment dat er water ingenomen moet worden stopt het apparaat en blijft de display tijd gewoon branden. Vandaar dat ik niet gedacht heb aan een kabelbreuk.

  Wat moet ik precies verwijderen om bij de kabelgoot te komen?
  Voorkant deur eraf en deurscharnier ook losmaken?


  Bedankt voor je snelle reactie
   

  Andre streefland

  • #4
  Kabelgoot was dik in orde, geen kabelbreuk. Alle stekkertje en electrische verbindingen los gehad ingespoten met contactspray. Vaatwasser draait weer.

  S.oldeerboud bedankt voor je advies
   

  Andre streefland

  • #5
  Na diverse wasbeurten blijkt dat de binnenkant van pannen en glazen die op de onderste lade staan niet goed worden gereinigd.
  Is het mogelijk dat na het plaatsen van de waterverdeelmotor de ronde schijf die door deze motor wordt aangedreven e.v.t. verkeerd omzit zodat de onderste sproeiarm niet werkt?

  Gaarne reactie S.oldeerbout.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu