Hallo,
Wij zijn bezig met alle voorbereidende werkzaamheden voor een nieuwe keuken.
En zijn nu toe aan het aanschaffen en zelf leggen van de nieuwe vloer.
We hebben nu een tegelvloer, met een wat ongelijke geglazuurde boerentegel. De vloer ligt er ca. 30 jaar in. Alles ligt nog prima vast.
De nieuwe tegels zijn (waarschijnlijk) 45 x 45cm.
Hoe pakken we dit het beste aan en met welk materiaalsoort.
Alvast bedankt voor jullie reactie.
Wij zijn bezig met alle voorbereidende werkzaamheden voor een nieuwe keuken.
En zijn nu toe aan het aanschaffen en zelf leggen van de nieuwe vloer.
We hebben nu een tegelvloer, met een wat ongelijke geglazuurde boerentegel. De vloer ligt er ca. 30 jaar in. Alles ligt nog prima vast.
De nieuwe tegels zijn (waarschijnlijk) 45 x 45cm.
Hoe pakken we dit het beste aan en met welk materiaalsoort.
Alvast bedankt voor jullie reactie.