Te weinig waterdruk

Rachmaninoff3

 • #1
Wij hebben te weinig waterdruk. Warm water is overal in huis te weinig en op zolder waar de wasmachine staat is ook te weinig koud waterdruk want de wasmachine slaat steeds af. Er is een controleur geweest voor de CV ketel maar hij kon niets vinden. Volgens hem moest het ook aan de waterdruk liggen.

Hoe kunnen we dit oplossen?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Xr8

  • #2
  Als u in een hoge woning woont dan kan de waterdruk welke aangeleverd wordt onvoldoende zijn. Woont u 10 meter boven de straat dan heeft u al 1 bar minder, dan de aangeleverde druk.

  U kunt eens een drukmeter plaatsen en kijken wat de druk in rust is, dit doen op het hoogste punt.

  De oplossing voor dit probleem is een hydrofoor, deze verhoogt de waterleidingdruk. Hier is wel meer over geschreven op het forum.

  Als u overigens de cv ketel vult tot deze niet meer hoger komt dan weet u ongeveer de waterdruk, hoe hoger je komt hoe lager deze is.

  Succes.
   

  Fiesiekus

  • #3
  Het waterleidingbedrijf moet bij de H2O-meter een bepaalde statische en dynamische waterdruk garanderen. Dat kunnen ze komen controleren. Als dat in orde is, is het een probleem van de bewoners; zou met te dunne leidingen te maken kunnen hebben.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu