Te vullen gaten

basho

 • #1
Hi allemaal,

Wij gaan onze badkamerspiegel vervangen voor een geïntegreerde spiegel & verlichting in één. We troffen achter de spiegel een gatenkaas aan van gaten, waarvan we een deel moeten opvullen omdat die mogelijk zichtbaar worden.

Er zijn eigenlijk 2 soorten gaten:
1. Gaten in de wandtegels
2. Gaten in de voegen (in voeg geschroefd)

Gaten in de tegels kunnen volgens verschillende topics hier gevuld worden met een kit (sanitairkit vb). (oa Opvullen boorgat doucheruimte | KLUSIDEE.NL). Waar kan je gaten in de voegen het beste mee vullen? Kwestie van een hoop voegmortel erin drukken of ook afkitten?

Zou ik voor de wandtegels ook een acrylaatkit kunnen gebruiken en bijstippen met de verfkleur van de tegels? Deze wandtegels komen niet in aanraking met water, misschien enkel met wat vocht van het douchen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • eezacque

  • #2
  Ik denk dat je dit nooit mooi krijgt. Is het niet mogelijk een of meerdere tegels te vervangen?
   

  basho

  • #3
  @eezacque Idd ook over nagedacht. Maar heb sowieso geen ervaring met het vervangen van tegels. En dan worden het er direct al 5 à 7. Dat hoeft van mij ook nog niet direct. Kon misschien ook nog wel een kwestie zijn van accepteren & grotere spiegel kopen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu