Gaten vullen

Klussiez

 • #1
In de keuken onder de gootsteenkast zitten gaten rondom mijn afvoer en kraantoevoer. Onder de keuken zit een kruipruimte. De medewerker van de woningbouwvereniging is langsgeweest en heeft er purschuim ingespoten. Een paar dagen later heb ik eens uitgebreid gekeken hoe dicht of de gaten zijn maar ze zijn nog net zo groot en er is totaal geen purschuim te zien. De timmerman heeft waarschijnlijk het purschuim rechtstreeks de kruipkelder ingespoten en dit later niet gekontroleerd. Volgende week komt de timmerman weer langs.

Zie hier de afvoer met de gaten.

0003.jpg

Wat is nu de beste methode om dit soort gaten dicht te maken?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Met purschuim
   

  Haplo

  • #3
  Woningbouwvereniging terug laten komen, hun pakkie aan.
   

  Klussiez

  • #4
  Ik was vergeten te vertellen dat ik sinds kort ook last heb van ongedierte, muizen of zelfs ratten, ik heb ze nog niet gezien maar wel gehoord. In de vele jaren dat ik hier woon hoorde ik ze wel eens lopen, maar nu zitten ze echt in het gootsteenkastje te spelen met zeep, de zeep is dan verplaatst en dergelijke.

  De timmerman zegt dat purschuim wel afdoende is maar nu heb ik een paar uur over dit soort dingen gelezen en purschuim zou dan gemakkelijk weggegeten worden door de muizen. De oplossing zou dan misschien een soort staalwol kunnen zijn.

  Vandaag komt de timmerman langs, maar ja dat purschuim lijkt niet te gaan werken.

  Hoe kunnen die gaten het beste dichtgemaakt worden als je dus rekening houdt met ongedierte?
   

  Sander 1972

  • #5
  Gewoon vol duwen met die stalen schuur sponsen, en dan met een beetje pur vast zetten
   
  • Like
  Waarderingen: De Bob

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu