Storing F4 vaatwasser ADG Space Whirlpool

SvenO

  • #21
 

Techrax

  • #22
Controleer de kabelgoot onderaan de deur en de kabels, als ze gebroken zijn moet u ze repareren als ze nog heel zijn is vrijwel zeker de besturingsprint defect.
 

SvenO

  • #23
Oke zal ik dat even controleren, van de week het rubber vervangen tussen het filterhuis en de pomp , gelukkig deed weer 1 keer de VW, dus kon testen of het rubber goed zat, helaas was dit niet het geval nu alleen nog aan de achterzijde water, dus ik moet weer de hele machine uit elkaar halen Ne het rubber controleren :( het leek simpel een rubber vervangen maar dat is het dus niet. Hij kan toch ook maar op 1 manier er op lijkt me.
De water collectors stuur ik weer terug, Zoals S.oldeerbout ook zei, daar lag het niet aan.
Die pomp zo uit elkaar gehaald, dat is niet erg voor zijn functie? Hij draait nu weer goed.
Die lekkage kan het ook zo komen dat dit vanuit binnen komt, dit omdat de water geleider onder in nabij de filter niet lekker aansluit? Dat is zo'n klik systeem maar is al wat meer speling opgekomen.
 

SvenO

  • #24
Goedendag,


Inmiddels heb ik de print in de deur vervangen voor een nieuw exemplaar, de F4 melding is verdwenen alleen vind ik het vreemden dat de besturingsprint van de 5 programma's maar 3 kan gebruiken de andere 2 zijn niet via het programma knopje te activeren...???De print is kwa bestelnummer exacte geijkt aan het de oude, en ziet er precies het zelfde uit dus zit ik weer voor een raadsel...?? Moet ik nog de programma's activeren of zo,(via een toetsen combinatie)of is er met het maken bij de fabrikant iets mis gegaan met deze print?
Het enigste wat ik kan ontdekken op het sticker van de print is het verschil van de B6 (nieuwe print heeft dat niet) SW:Fvt_1_05+B6 (Zie foto)

Type vaatwasser WHIRLPHOOL ADG SPACE typenummer 8511 456 01100

De lekkage was helaas toch een rubberslang van het pomphuis en verwarmingselement/circulatiepomp..die is nu ook besteld...

Ik hoop dat jullie mij nog even op weg kunnen helpen.

Groetjes Sven
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu