Steeds na vakantie lekkage vanuit badkamer op 1e verdieping

Dennis_g

  • #41
Nog even een update. Vorige week heb ik nog geprobeerd om met iets dunner dan normale cement de open en diepe voeg te vullen, te laten drogen, en daarna tijdelijk opnieuw te kitten. Ondertussen ook de vaste aannemer een berichtje gestuurd. De eerste twee dagen nadat de kit droog was geen lekkage, daarna is het toch weer begonnen te druppelen. Vrijdag aanstaande komt er een kitter, ik haal zelf alvast de kit van de hele buitenrand van de badkamervloer weg, en dan zou het daarna goed moeten zijn. Iemands anders komt de tegels opnieuw voegen maar dat is nog niet gepland. Na 17 jaar zijn is er toch best wel wat van het cement in de voegen verdwenen. In ieder geval dank voor de tips en suggesties.
 

Sander 1972

  • #42
Zal de aannemer of loodgieter vragen om te komen kijken, dan eerst een kitter te laten komen voor iets wat zeer waarschijnlijk niet gaat werken. Daarbij is de boel inmiddels zo verzadigd dat het eerst goed zou moeten drogen. Dus voegen er ook uit????
maar of dat ook gaat werken?? Maar van afstand is dat moeilijk te bepalen, maar waar we het wel een geprobeerd hebben, liggen ze bijna allemaal in de bak. En de rest heeft het huis verkocht
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #43
Eerst voegen en kit verwijderen, dan drogen, dan voegen en dan pas kitten.

Elke andere volgorde gaat mis en is zonde van het geld.
 

Dennis_g

  • #44
Ok ik ga het bespreken met de aannemer, het moet wel goed gebeuren uiteraard anders zitten we nog steeds in de narigheid.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu