Staande toilet (AO) met inbouwreservoir)?

Frankbrinky

  • #1
Hallo allemaal,

Ik ben mijn wc aan het opknappen. Alleen hebben we een probleempje. De afvoer zit nu op 30cm van muur en daar kunnen we vrij weinig aan veranderen. (de afvoer loopt ver naar beneden met een pijp van lood naar de beneden buren).

Het liefst willen we een inbouwreservoir met een staande (korte pot). De kleinste kamer van het huis is bij ons 90 cm breed en 100 cm diep. Er zijn wel oplossingen met een inbouwreservoir en een pot, maar dan kom je altijd 70cm uit de muur. dan houden we nog maar 30cm over om je kont te keren en je voeten te plaatsten. dat lijkt mij erg weinig ruimte.

Heeft iemand hier ervaring met staande wc's met inbouwreservoirs? of andere oplossingen voor een afvoer zo ver uit te muur.. ik hoor het graag.


 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Had je al toestemming van VVE zo ja kan je het met een sprongbocht doen maar dan moet je een stuk pvc in de afvoer maken.

Haal de witte sok er eens uit en maak een foto dichter bij hoe deze zit.
 

RV50

  • #3
Is de 30 cm gemeten hart gat tot de muur?

Eventueel oplossing met een monolith en een back to wall closet een idee.
Kan zijn dat je dan evengoed een stukje moet kappen uit de vloer omdat de uiterste afstand hart gat vanaf de muur dan max 21,5cm kan zijn. Met een speciale sprong set en inkappen in de vloer, sleuf van 9cm bij 7cm diep kan je wel een aansluiting maken. Deze oplossing neemt afhankelijk van je keuze keramiek zo'n 62cm ruimte in.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu