Spack of glad advies

ChrisVrolijk

  • #1
Goedendag,

Wij zitten met een dilemma of luxeprobleem.

Ik heb een woonkamer van 12m lang en 6m breed en 2.5m hoog met volledig glas aan de achterkant en op het zuiden dus de hele dag zon
Ons plafond is de laatste keer spack gespoten en wij overwegen om het glad te laten maken maar ik ben bang dat ik strepen krijg op het plafond als ik het laat rollen of spuiten
Om het glad te laten stukken lijkt niet zo'n probleem met de juiste stukadoor maar om het daarna streeploos te krijgen onder onder moeilijk licht (zonlicht of strijklicht) is wel een risico.
Ik zie op diverse websites ook problemen met zowel rollen als spuiten. Wat is jullie advies in deze voor enorm kritische mensen?

Dank voor de reactie
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Wat is de klusvraag in deze?
 

ChrisVrolijk

  • #3
Wat is de klusvraag in deze?
Advies wat te doen.
Ik heb de situatie omschreven en de persoon omschreven.
Ik kan het niet zelf beoordelen omdat ik niet veel situaties heb gezien
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #4
Dan zul je vooraf goede afspraken moeten maken met degene die het uit gaat voeren. Hoge eisen zorgen sowieso voor hoge prijzen. Als je al iemand kunt vinden in deze tijd... Het makkelijke werk ligt voor het oprapen. En ook dat wordt goed betaald.

Verder geldt:

* Dit forum richt zich op klussers die voor huis-, tuin- en keuken klussen advies nodig hebben. Indien uit vraagstelling blijkt dat de vraag buiten het voornoemde doel valt hebben de moderators het recht het onderwerp te beëindigen naar inzicht van de moderator.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu