Spack muur glad maken

Rebrick

  • #1
Hallo,

Op mijn werkkamer zou ik graag de muren glad willen maken, volgens mij is er op de muur spack aangebracht. Hoe zou ik dit het beste mooi glad kunnen maken? zou dit eventueel kunnen met fix & finish? of moet er iets anders op.

.Alvast bedankt
 

StucDennis

Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #2
Ongesausde spack schuur je gemakkelijk glad met korrel 240. En anders inderdaad kijken naar een dunpleister zoals je zelf al noemt.
 

Rebrick

  • #3
Volgens mij is het wel gesausd, want er zitten banen op. Dan gaat het schuren niet meer denk ik ofwel?
 

StucDennis

Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #4
Nee helaas 😕dan word het hem niet meer. Je zult dan moeten overpleisteren. Succes
 

Rebrick

  • #5
Dankje, kan ik dat dan het beste doen met fix & finish of knauf stucpasta? ben trouwens een beginner dus moet wel enigszins te doen zijn.
 

StucDennis

Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #6
Voordeel van pasta is dat het klontvrij, gebruiksklaar, lang verwerkbaar en zeer fijne structuur. Deksel erop wanneer je klaar bent. Geen restmateriaal van je mes terug gooien in emmer. Door evt verontreiniging trek je een volgende keer strepen in je werk. Je kunt een vokgende dag pas een tweede laag aanbrengen
F en F moet je benodigde hoeveelheid inschatten aanmaken en zit je met verhardingstijd. Wat je te veel hebt aangemaakt moet je weggooien. Voordeel is dat je meerdere lagen op een dag kunt aanbrengen.
Zelf zet ik liever een 2 3 mm laag op met roodband versie van Gypr.c en werk dit af. Maar is niet handig voor een beginner.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu