Rolluiken gaan niet allemaal tegelijk naar beneden

welpje

  • #1
Hallo forum,
ik heb sinds kort rts motoren en die gaan wel per stuk naar beneden en boven maar als alle 4 de lampjes op de afstandbediening branden kan ik niet alles tegelijk omhoog of omlaag doen.
tweedehands afstandsbediening maar dat zou toch niet uitmaken?
heeft iemand tips?
bvd
 

Lehciam

  • #2
De rolluiken staan op elk afzonderlijk kanaal geprogrammeerd maar niet op het (5e) kanaal waar alle lampjes branden. Dat kan als volgt....

Op de achterkant van je afstandsbediening zie je een knopje waar de letters PROG boven staan. Dat knopje is in te drukken met de punt van een balpen of een schroef. Wat je doet is, je zet de afstandsbediening dmv de ronde knop op het eerste lampje. Vervolgens druk je op het PROG knopje aan de achterzijde. Je rolluik gaat dan 1 keer kort Op en Neer. Vervolgens druk je op de ronde knop tot dat alle vier de lampjes gaan branden. Dan druk je nogmaals op de PROG knop aan de achterzijde. Je rolluik gaat dan weer een keer kort Op en Neer en staat dan geprogrammeerd in het 5e kanaal.

Vervolgens ga je met de ronde knop naar lampje 2 en doe je de bovenstaande handeling nogmaals. Daarna naar lampje 3 enz enz. tot dat je alle rolluiken hebt gehad.

Succes!
 

welpje

  • #3
Yes, Super bedankt het werkt nu ik was de stap met de 4 lampjes vergeten.
goede uitleg stap voor stap heeft me geholpen THX
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu