Reparatie vloerverwarming - door de vloerverwarming geboord

Jeroenensteef

  • #1
Beste specialisten vraagje,

De vorige bewoners van mijn woning hebben bij het vastzetten van het hangend toilet door de vloerverwarming geboord. Dit is 2 of 3 jaar gelden al gebeurd. Ik wou dit natuurlijk gerepareerd hebben en ben het gat op gaan zoeken. Na een dagje beitelen is dit het resultaat. (zie foto)



Een loodgieter heeft hier een koppeling voor besteld en komt het deze week repareren en ook meteen de leidingen doorspoelen. Nu ben ik niet zo superhandig en wil het natuurlijk in 1 keer goed doen maar zit er een beetje mee hoe ik het toilet weer vastzet. Moet ik het gat gewoon opvullen met beton en dan de steunpoten ook in het beton storten? Of de leiding iets verleggen en bijvoorbeeld een draadeind meestorten om daar de steun op vast zetten? Steunpoten staan overigens nu omhoog.

Verder viel het me op dat er betegeld is op een oude vloer. Dus vloerverwarming dan beton dan granieten vloer dan beton en dan tegels. Dus zo'n 10 cm. Heeft de vloerwarming dan nog nut?

Alvast bedankt voor uw reactie!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Ik zou het gat dicht storten en als het droog is een grenen balk er over heen zetten met montage kit en dan met fretbouten de poot vast zetten dan heb je een goede steun punt.
 

Jeroenensteef

  • #3
Ok, is dat sterk genoeg dan, montage kit op beton?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Heeft verder niks te leiden hij steunt onder het frame.

Evt kan je als hout vast zit achter het hout wat cement doen zodaty deze niet naar achteren kan gaan
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu