Remeha W23 meerdere problemen.

BrianDi

  • #1
Ik zit sinds kort in een nieuwe woning met een remeha w23 ketel, hier hing een ouderwetste thermostaat, als deze op 10c ingesteld was, waren alle verwarmingen in huis gloeiend heet, ook al was het binnen erg warm, en hing de thermostaat gewoon in de woonkamer op een tocht vrije plek, ook is de waakvlam al een aantal keer vanzelf uitgesprongen, en moest ik hem handmatig weer aansteken, wat vervolgens een of twee dagen goed gaat, voordat dit weer gebeurd, het is een tochtvrij hok waar de ketel is.
ik heb een nieuwe thermostaat geplaatst omdat ik dacht dat daar de problemen lagen mbt de verwarming die vanzelf aanging, een honeywell on/off thermostaat, deze heb ik ophangen en deze geeft aan dat het 24c is, en zodra ik de draadjes uit de thermostaat haal, geeft die aan dat het 19c is, dus telkens als een thermostaat op de ketel word aangesloten geeft deze 5c meer aan, dan dat het werkelijk is, de verwarming brand nog steeds vanzelf, en twee gloednieuwe thermostaten geven meteen te hoge temperatuur aan tegenover wat het is, is dit een onderdeel in de ketel wat niet goed werkt? wat kan ik hier verder nog aan doen?
 

Freekcv

  • #2
De t87 geeft idd storingen op een w23c. De aansluitkast kan niet overweg met deze thermostaat. Je zal op zoek moeten naar een thermostaat met een potentiaal vrij schakel contact
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu